DİYARBAKIR / DİCLE - BOZOBA ORTAOKULU

BOZOBA ORTAOKULU

Bozoba Köyü Dicle/Diyarbakır
Vizyon
VİZYON: Gelecekte olmak istenen yerin ve bu yere gidişin yol haritasıdır. Vizyon cümlesi, organizasyonun ulaşmak istediği en uç nokta ve durumu, ilerlenecek yönü gösterir. OKULUMUZUN VİZYONU: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği okul olmaktır.
Misyon
MİSYON: Kurumun içindeki ve dışındaki herkese kim olduğumuzu ve ne yapmaya çalıştığımızı anlatır. Misyon ifadesi; ne yaptığımızı, kime yaptığımızı, nasıl yaptığımızı, neden yaptığımızı belirler. Misyon; kurumun değerlerine dayanmalıdır. OKULUMUZUN MİSYONU: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Normal Tekli Öğretim
BAŞLAMA SAATİ: 08:30 BİTİŞ SAATİ : 14:50
Kalorifer
ADSL (8 Mbit)
0 - LOJMAN YOK
Öğretmenler servisle gidiş geliş yapmaktadır.
Bozoba Köyü Diyarbakır´ın Dicle ilçesine bağlıdır.
Diyarbakır iline uzaklık 90 km, Dicle ilçesine uzaklık 7 km´dir.